464 poze   25993 vizite
Albume
0 Matca 2018A CONTACTAA Matca pt 2017   Femela 2 albastru vienez   Femela albastru vienez   Femela burgunder   Femela californian   Femele neozeelandez alb   Mascul albastru vienez   Mascul berbec Lila   Mascul Burgunder- un nou inceput   Mascul californian   Mascul neozeelandez alb   Masculi berbec negru   Pui burgunder   pui californian-neo   Tineret californianAAA Stupina pt 2017B IEPURI 2016   1 Neozeelandez alb      F1      F2      F3      F4      F5      M1      M2      Pui neozeelandez   2 Californian      F1      F2      F3      F4      M1      M2      Pui californian   3 Berbec german      F1 albastru      F2 albastru      M1 lila      Pui berbec   4 Albastru vienez      Pui albastru vienez   5 Burgunder   6 Iepurele pietrean-exemplar experimentalC DE VANZARECC ARHIVAComparatie burgunder si neo rosuCRESCATORIA DE IEPURI   Argintiu francez      Castor rex arhiva         Fluture german         Neozeelandezul rosu         Negru vienez         Californian         Berbec german         Neozeelandez alb         Uriasul german         Janet         Burgunder         Albastru vienez         Exemplare experimentale         CalifornianCusti livrare iepuriIepurasi in tarcPastrama de iepureSolicitari de iepuriSTUPINA   Miere de vanzareVANZARE CUSTI IEPURI

membru din 4 iunie 2013

Pastrama de iepure

La afumat dupa bait si inainte de a fi servit
La afumat dupa bait si inainte de a fi servit
20150715_205202
20150715_205202
20150713_185534
20150713_185534

Comentarii album • 6
jozsy 28 decembrie 2014  
IN CE BAIT AI TINUT???
Raportează
michaelpopa 28 decembrie 2014  
Reteta o stie mai bine mama. Eu stiu la ce varsta trebuie taiat iepurele, cat trebuie tinut la fum, cum se da foc si fum s.a
Raportează
licadanila 3 ianuarie 2015  
Pastrama de iepure-( de le lucianiezan )
Ingrediente:
-carcasa de iepure ( spalat bine
-ceapa mare
-5 catei usturoi
-sare
-piper( macinat sau boabe)
-cimbru
-foi de dafin
-vegeta
-boia dulce
-morcov
Mod de preparare:
Preparare Bait:
Se pune intr-o oala 5l apa la fiert.Se baga in apa sare,cepa taiata bucati mari,usturoiul taiat bucati,piper,cimbru,foi dafin,vegeta ,boia dulce si morcov.Cantitatea condimentelor nu este specificata.Se pun dupa gust.Se lasa pana da in clocot apoi se ia de pe foc si se lasa cu capacul pe oala pana se raceste.
In alt vas se pune sare,se da cu sare pe carnea de iepure si se baga in vasul respectiv.Dupa ce s-a racit baitul,acesta se toarna peste carne si se lasa 24h,intorcandu-se carnea in vas dupa 12h.Dupa ce se scoate carnea din bait,se pune o zi la uscat.Apoi se unge cu untura sau ulei( 150ml),mujdei de usturoi si boia iute si se pune la fum 2 h.Se lasa o zi fara fum apoi se pune din nou tot 2 h.Se scoate de la fum si se lasa 5 zile la ustuit.Se serveste cruda sau fripta.
Pofta buna!!
Raportează
ClubIepuriGalati 11 februarie 2016  
Ar trebui să scoateți vegeta din rețetă - presupun că doriți un preparat bio făcut dintr-un iepure pe care dvs. l-ați crescut și să fie preparat în mod tradițional, adică cu condimente naturale.
Vegeta e plină de chimicale, conservanți și aromatizanți sintetici , glutamat de sodiu, într-un cuvânt E-uri .
Și eu prepar pastramă dar folosesc numai ceea ce este natural.
Raportează
michaelpopa 11 februarie 2016  
Multumesc pentru precizare!

Nu folosesc vegeta. Nu-mi permit!
Raportează
michaelpopa 4 ianuarie 2015  
E interesanta reteta. Eu am ales ingrediente care sa nu afecteze gustul de iepure ci doar sa il evidentieze. I plus am mare grija la varsta si greutatea iepurelui pe care il tai pentru pastrama.

Multumesc pentru reteta!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.